Beyonce a facut furori pe internet dupa ce a postat fotografii cu ea imbracata intr-o tinuta lila. Vedeta, in varsta de 37 de ani s-a fotografiat intr-o rochie casual din matase, cu maneci lungi si crapata pe picior, in valoare de aproape 1300 de lire sterline.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La asta a asortat o pereche de ochelari retro in aceeasi nuanta lila si un cluch mov, estimat la aproape 600 de lire sterline.

Beyonce a ales pana si culoare rujului sa fie mov, in ton cu intreaga tinuta sexy iar sedinta foto s-a realizat intr-o gradina cu hortensii tot in aceeasi nuanta.

Frumoasa Beyonce se bucura in continuare de succes in cariera sa artistica. Asta dupa ce filmul "Regele Leu", in care vedeta ii da viata, prin vocea sa, personajului Nala si la a carui coloana sonora a contribuit cu piesa" Spirit", a avut incasari uriase inca de la debut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si