Cei mai buni sportivi ai Federatiei Romane de Culturism si Fitness au facut o demostratie de neuitat turistilor aflati pe aceasta plaja din Constanta.

Exercitiile spectaculoase i-au atras pe turistii care au vrut sa ia lectii de sport la malul marii. Inceputul a fost mai greu, insa pana la urma turistii au prins ritmul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bogdan Lucian Cristea, sportiv- Federatia Romana de Culturism si Fitness: Mereu incepi cu exercitiile de baza, flotarile. Daca nu le putem executa in mod normal, punem genunchii pe sol. Genuflexiuni la fel, ne putem aseza pe scaune si daca avem greutati de cateva kilograme putem sa facem exercitii cu ele.

Gabriel Toncean, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness: Am decis impreuna cu colegii din biroul federal ca Federatia Romana de Culturism si Fitness sa organizam doua cantonamente, inaintea competitiilor importante, respectiv Campionatul European si Mondial. Bineinteles, fiind vara am ales marea.

Si daca tot se afla la malul marii, sportivii au decis sa doneze sange la centrul de transfuzii din Constanta, pentru turistii si localnicii aflati la nevoie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si