Ana Maria Cioabă, o copilă frumoasă, blondă și cu ochi mari, îmbrăcată pompos și plângând de mama focului. Așa a văzut-o lumea întreagă pe fata de 12 ani, prințesa rromilor, pe care tatăl ei, regele Florin Cioabă o căsătorea forțat, în tradiția neamului. Pentru că, în timp ce regele Cioabă oficia slujba religioasă în biserica penticostală pe care o conducea, Ana-Maria a fugit chiar din fața altarului, pe motiv că nu-i place mirele.

La intervenția familiei, Ana-Maria a revenit în biserică, supunându-se tradiției tigănesti, dar mai ales voinței tatalui ei.

Nunta fiicei lui Cioabă a provocat la acel moment un scandal mondial: Consiliul European şi baroneasa Emma Nicholson (raportorul UE pentru România) au acuzat statul român de încălcarea atât a legislaţiei româneşti, cât şi a normelor internaţionale. Comisia de anchetă a Direcţiei pentru Drepturile şi Protecţia Copilului din Sibiu a decis ca cei doi "soţi" să locuiască separat şi să înceteze orice relaţie de natură maritală, până când tinerii vor împlini vârsta legală pentru căsătorie. Florin Cioabă a acceptat această decizie atunci.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ce s-a întîmplat de fapt în familia regală a rromilor este însă altă poveste. Cert este că prințesa Ana Maria, căsătorită la 12 ani cu Mihai Biriță, atunci de 15 ani, este și acum împreună cu acesta.

Citeste si: Mare bucurie pentru Dorin Cioabă: ”Casa regală internațională a romilor anunță nașterea Principelului Bogdan al III-lea!”

Citeste si: Imagini REVOLTĂTOARE de la o nuntă ţigănească din Craiova! Mireasa are doar 8 ani, mirele- 10! Nu credeai că mai poţi vedea aşa ceva în România anului 2018 VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Regele Cioaba a ramas fara palat! Imobilul de la Sibiu a fost scos la licitatie

Deși are doar 30 de ani, Ana Maria Cioabă este mama a doi copii, unul de liceu! Prințesa Ana Maria trăește cu soțul ei într-un palat din Sibiu, și în curând își va aduce acasă și…o noră!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si