Duminică, în jurul orelor 22.00, soția a plecat la mama ei, care locuiește în același sat, pentru a rămâne peste noapte, întrucât bătrâna nu se simțea foarte bine. A doua zi, când s-a întors acasă, bărbatul nu mai era, scrie estnews.ro.

Alarmată la gândul că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, familia a sunat la 112 și a anunțat dispariția. Polițiștii din comună au început să facă verificări.

Nici vecinii, nici cunoscuții nu l-au văzut pe Tică Toporaș ieșind din curtea sa.

Citeste si: Gest emoționant al locuitorilor din Satu Mare pentru Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu! Se întâmplă mereu chiar din luna iulie

Familia nu știe nici măcar cu ce era omul îmbrăcat când a plecat. Și-au dat seama doar că s-a încălțat cu niște adidași negri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Soții Toporaș locuiesc de mai multă vreme în Anglia, împreună cu fiicele lor. Ca în fiecare vară, s-au întors în locurile natale pentru a-și petrece vacanța. Sunt o familie normală, unită și muncitoare.

Citeste si: Cazul „Caracal”. Multe incertitudini după o lună de anchetă

Fiica cea mică a lui Constantin Toporaș ne-a contactat la redacție pentru a ne solicita să scriem un articol despre dispariția tatălui, gândind că în acest fel va afla reuși să obțină cât mai repede vreo veste despre el.

Fata este foarte speriată și cumplit de îngrijorată, cu atât mai mult cu cât, spune ea, tatăl nu a plecat niciodată de acasă fără a lăsa vorbă și, cu atât mai puțin nu s-a întâmplat să-și închidă telefonul.

Citeste si: Adolescent de 15 ani, dispărut de acasă! Părinții sunt disperați

”Nu avem nicio bănuială, nicio idee despre locul unde s-ar fi putut duce. A plecat fără bani la el. Am luat legătura cu șoferul microbuzului care trece prin satul nostru. Nu a urcat în microbuz. L-am contactat și pe șoferul de taxi pe care obișnuia el să-l cheme când avea nevoie să meargă undeva. Nu l-a văzut nici el. E de neînțeles…”, ne-a spus fiica bărbatului.

Familia îi roagă pe toți cei care îl cunosc și pot da o cât de neînsemnată informație să o contacteze. Constantin Toporaș are părul șaten, ochi albaștri și înălțimea de 1,84 m.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si