Apel a fost dat în jurul orei 00:29. „Imediat, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o echipă complexă, formată din 31 de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Biroul Rutier şi efective de la Poliţia Municipiului Târgovişte, care a demarat activităţile de căutare a minorei. De asemenea, aceasta a fost dată în urmărire naţională”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu este păzit de jandarmi: ”Viața mea a devenit un coșmar”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în data de 25 august, în intervalul orar 20:30-00:00, minora, împreună cu surorile sale, s-ar fi jucat într-un parc din Târgovişte şi nu ar mai fi revenit la domiciliu.

Citeste si: Cazul Caracal. Un martor face dezvăluiri halucinante: "Anchetatorii mi-au arătat fotografia lui Dincă înainte ca Alexandra să fie răpită"

„În urma activităţilor de căutare, desfăşurate pe durata a aproximativ 5 ore, minora a fost depistată de către poliţişti în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din municipiu. Aceasta a fost predată în regim de urgenţă reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.

Totodată, bunica fetei, tutorele legal, a fost sancţionată contravenţional pentru nesupravegherea minorei. Poliţiştii le recomandă tuturor cetăţenilor să aibă grijă în permanenţă de copiii lor şi să nu-i lase nesupravegheaţi, chiar şi în locurile de joacă din apropierea locuinţei”, au mai spus oamenii legii, conform adevarul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si