Ministrul Sănătății Sorina Pintea a fost criticată dur. În cadrul unei vizite pe șantierul unui spital, ea a ales să poarte o rochie semnată de un designer celebru, ținuta ei valorând nu mai puțin de 2.210 dolari.

Rochia roșie, de mătase, cu imprimeuri florale a atras atenția și, mai ales, părerile negative. „Sorina Pintea a devenit ieri cel mai bine îmbrăcat şef de şantier din România.

Ministrul Sănătăţii spune că a verificat investiţia de 14 milioane de lei la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Pentru aşa o investiţie, s-a ales o rochie Valentino, de 2.200 de dolari. Doar că verificările se fac pe contracte, pe acte, iar rochiile nu sunt investiţii în sistemul de sănătate“, a scris jurnalista Bianca Oanea pe o rețea de socializare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Prognoza meteo pentru luni, 2 septembrie. Cum va fi vremea în Capitală și pe litoral

Citeste si: Cântărețul Raoul, 200 de zile de pușcărie. Lovitură dură pentru artist

Citeste si: Cum arăta Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, în adolescență

Iulia Albu a desființat-o pe Sorina Pintea

„Ţinuta Sorinei Pintea este de un penibil greu de imaginat, dând dovadă de un snobism greu de justificat, ca să nu spunem de o aroganţă care frizează penibilul. Niciodată nu te duci pe şantier cu tocuri şi cu rochie elegantă.

Transparenţele sunt de asemenea total deplasate şi mă mir că doamna nu a avut şi o poşetă de seară la această ţinută“, a spus Iulia Albu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si