Scandaluri se țin lanț în cazul lui Alexandru Cumpănașu! După ce a fost acuzat de multe voci că și-ar face campanie electorală prin implicarea în cazul disparițiilor de la Caracal, acum, el a mai fost atacat de încă un personaj…pitoresc.

În urmă cu puțin timp, Alexandru Cumpănașu a intrat într-o polemică dură cu celebrul protestatar Marian Ceaușescu. Acesta l-a atacat pe unchiul Alexandrei Măceșanu, exact unde îl durea mai tare, concret prin familie.

Citeste si: Mesajul iubitei concurentului de la Puterea Dragostei care a murit de ziua lui! Toată lumea a plâns ”Nu te pot aduce înapoi...”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un adolescent român dat dispărut de două zile în Italia, găsit mort pe marginea drumului

Citeste si: O nuntă din Arad s-a încheiat cu dosar penal

Citeste si: O nuntă din Arad s-a încheiat cu dosar penal

Alexandru Cumpănașu a vorbit despre tatăl său! ”A fost inginer zootehnist”

Marian Ceaușescu a insinuat că tatăl lui Cumpănașu ar fi avut anumite funcții importante în stat, și de aici și dorința politologul de a-și depune candidatura pentru Cotroceni. 

Supărat, Alexandru Cumpănașu a vorbit despre tatăl său și a făcut un pariu cu omul care îl contesta vehement, chiar în fața jurnaliștilor. ”Am fost elev într-o comună din județul Olt, am crescut la țară și sunt mândru de asta, iar liceul l-am făcut la Caracal.

Am fost și sunt un om simplu. Tatăl meu nu a avut legătură cu politica, a fost inginer zootehnist. Atitudinea lui a fost mereu una decentă, profesionistă, motiv pentru mine de a-l", a spus Cumpănașu, care a mai specificat și faptul că părintele lui a murit în urmă cu ceva vreme. Citește materialul integral pe știrilekanald.ro

Alexandru Cumpănașu vrea la Cotroceni

Alexandru Cumpănașu a anunțat, recent, că a început să strângă semnături pentru a candida la președinția României, totul în condițiile în care a negat că va face acest lucru. În campania sa, politologul din Olt va porni într-o caravană AntiMafia prin țară, unde va împărți tricouri cu numele său și sloganurile sale electorale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si