Show-ul “Imi place dansul” le aduce telespectatorilor, in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, evolutii spectaculoase ale concurentilor, intr-o ambianta demna de un adevarat spectacol. In spatele imaginilor de pe micul ecran se afla creativitatea a unei intregi echipe. Fiecare editie a grandiosului show este rezultatul muncii unei armate de  profesionisti: cameramani, regizori, make-up artisti, producatori, suntetisti.

Inainte de comanda “Actiune!”, concurentii isi repeta si pun la punct ultimele miscari de dans, regizorul si producatorii emisiunii fac ultimele ajustari pentru ca prin camerele de filmat sa se capteze adevaratul spectacol pus in scena de

concurentii de la “Imi place dansul”.

Kanal D va prezinta, in exclusivitate, imagini din culisele show-ului “Imi place dansul”, difuzat in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In cabina juratilor, dar si in cea a concurentilor este forfota mare. Fiecare dintre acestia se pregateste intens de spectacolul dansului: machiaj, coafuri, probatul tinutelor din fiecare zi de filmare, miscarile de incalzire inainte de a intra in lumina reflectoarelor.

Pregatirea concurentilor inainte de show necesita un intreg arsenal stilistic, echipa de make-up si hairstyling face totul pentru ca dansatorii sa se simta ca niste adevarate staruri.

Sunt situatii in care nici machiajul corporal nu este neglijat de catre make-up artisti.

Toate elementele grafice, luminile, muzica, vestimentatia, décorul sunt gandite intr-o maniera aparte, pentru fiecare evolutie, astfel incat prestatiile artistice ale concurentilor sa fie unice.

Sunt instalate 9 camere de filmat, fixe si mobile, care capteaza fiecare miscare de pe platoul “Imi place dansul”. Pentru ca telespectatorii sa aiba cel mai bun loc in “tribuna”, din fata televizoarelor, editie de editie, producatorii show-ului se asigura de acest lucru prin regia si montajul la cele mai inalte standarde.

Pe parcursul filmarilor “Imi place dansul”, producatorii sunt in contact permanent cu operatorii, regizorii de platou, managerul de scena si echipa tehnica. Calitatea sunetului este asigurata de numeroasele lavaliere si headset-uri, proiectate la cele mai inalte standarde tehnice si tehnologice.

In fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca un show total, “Imi place dansul”, plin de provocari pentru concurenti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si