S-a aflat cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari. În 2012, Mr. Pink a investit 100 de milioane de dolari în lansarea afacerii cu băuturi pe bază de ginseng, produsul fiind promovat de vedete ca Lindsay Lohan, Paris Hilton sau cei trei copii ai lui Michael Jackson. Şi Monica Gabor este prezentă la fiecare eveniment legat de promovarea mărcii.( vezi cum a provocat Irinel Columbeanu un accident rutier)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari. Profitul a crescut în fiecare an

Mr. Pink şi-a înfiinţat, în 2013, o firmă prin care sa comercializeze produsele, “Mr. Pink Collections LLC” . Potrivit site-urilor americane de profil, în primul an de activitate, 2013, profitul acesteia a fost de 150.000 de dolari. În 2014 s-a înregistrat un progres important, afacerea lui Mr. Pink aducându-i un câştig de 2,4 milioane de dolari, la fel cum s-a întâmplat şi în 2015.

Un salt s-a produs în 2016, când profitul a fost de 4,9 milioane de dolari. În 2017, firma lui Mr. Pink a înregistrat un profit de 11,2 milioane de dolari!

Cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari. Afacerea le-a adus peste 40 milioane USD

E clar cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari.

În 2018, profitul a fost împărţit pe patru trimestre. Astfel, s-au câştigat 2,4 milioane de dolari în primele trei luni, alte 2,4 milioane în următoarele trei, 1,2 milioane de dolari în cel de-al treilea şi 4,4 milioane în cel de-al patrulea. Astfel, în 2018, firma  a produs 10,4 milioane de dolari. Sunt valabile şi datele pentru primele două trimestre din 2019, când s-au câştigat câte 5,6 milioane de dolari, adică 11,2 milioane de dolari în 6 luni. De la înfiinţare, firma le-a adus 42.650.000 de dolari lui Mr. Pink şi Monicăi Gabor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si