Imaginile cu soferul si pasagerul care, aparent, dorm in timp ce masina ruleaza cu aproximativ 90 de kilometri la ora au ajuns si la politisti. Ei incearca sa dea de urma celui care se afla la volan. Martorul care a surprins scena a ramas socat de ce a vazut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar daca masina este dotata cu un pilot automat destul de avansat, producatorul atrage atentia ca soferul trebuie sa aiba tot timpul mainile pe volan si sa fie pregatit in orice moment sa preia controlul.

De altfel, daca volanul este lasat liber, apare imediat un mesaj video in bord si apoi o avertizare audio prin care conducatorul auto este atentionat sa puna mainile pe volan.

Si politistii recomanda soferilor sa nu renunte la siguranta si sa nu se bazeze pe aceste sisteme de pilot automat care, uneori, pot provoca tragedii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si