Un copil de 13 ani din Manchester s-a stins din viaţă din cauza obezităţii, potrivit spynews.ro De-a lungul ultimilor ani, acesta a fost obligat de mama lui să mănânce în exces. Mai mult, chiar şi când a ajuns în spital, mama copilului i-a dus mâncare în cantităţi exagerate. Ulterior, femeia a fost acuzată de abuz emoţional.

Citeste si: Accident cu deţinute, în Dolj. O dubă a Penitenciarului Craiova s-a izbit de o maşină la ieşirea spre Balş

Copilul i-a rugat pe profesorii de la şcoală să nu le spună mamei sale că, din când în când, vine la cursurile de sport. Dacă ar fi făcut-o, femeia l-ar fi hrănit cu 2.000 de calorii de mâncare înainte de prânz şi nu numai.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mara Banică, reţinută. Ce s-a întâmplat cu celebra jurnalistă

Întrebată despre starea de sănătate a copilului ei, femeia a spus că băiatul este doar „leneş". La scurt timp, copilul de 13 ani a fost internat în spital.

Aflat sub observaţia atentă a cadrelor medicale, s-a descoperit că băiatul de 13 ani avea cardiomiopatie dilatată, un cheag de sânge și un istoric de obezitate morbidă.

Citeste si: Tăriceanu, scrisoare către Iohannis: Persoanele care au acceptat nominalizările sunt decăzute din calitatea de membru ALDE cu efect imediat


Copilul cântărea 66 de kilograme până la 3 ani

Copilul de 13 ani a fost externat doar că, după câteva săptămâni, a ajuns la Terapie Intensivă, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat semnificativ. Deşi ar fi avut nevoie de un transplant de inimă, medicii nu au reuşit din cauza greutăţii sale.

În luna aprilie, băiatul s-a stins din viaţă. Deşi a fost deschisă o anchetă, nu a fost luată nicio măsură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si