Ies la iveala date socante despre romanul ucis in plina strada in Costa Rica.

Politia ia in calcul atat o executie in stil mafiot, cat si o reglare de conturi pe fond pasional. Mai ales ca Ionut George Otelac nu era la primul atac asupra lui.

Walter Espinoza, director Poliția Judiciară Costa Rica: Conducatorul autovehicului a mai fost incriminat pentru fapte criminale. Acum cativa ani, a fost acuzat pentru trafic international de cocaina.

Acum 3 luni a fost de asemenea victima unui atentat cu arma de foc.

Citeste si: Românul asasinat în Costa Rica primise amenințări cu moartea cu ceva timp în urmă

Ionut avea 38 de ani. De loc e din Oradea, dar se mutase peste Ocean de cativa ani,- cu toata familia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gustavo Fallas, jurnalist Costa Rica: Conform informatiilor de la Ministerul Public el( n. r. George Otelac) a solicitat rezidenta aici in Costa Rica pentru ca ar avea un copil cu o femeie de aici.

Cazul românului asasinat în Costa Rica. Ce se știe despre iubita lui

Cealalta victima- executata in atacul mafiot- e Raquel Gamboa- o tanara de 25 de ani, fotomodel celebru in Costa Rica.

Presa de acolo scrie ca cei doi ar fi fost iubiti. De altfel, paginile lor de socializare abunda in fotografii cu ei impreuna fericiti.

In adolescenta, Ionut visa sa devina un fotbalist de renume.

Fostul sau profesor de la Liceul Sportiv din Oradea il aprecia enorm si a aflat socat de moartea sa.

Iar viata l-a dus apoi pe carari gresite.In 2001- a fost arestat pentru trafic de droguri.

Autoritatile l-au prins pe aeroportul din Juan Santamaria cu 20 de kilograme de cocaina ascunsa in sticle de vin. E neclar, insa, daca si cati ani a facut puscarie.

Romanul ar fi fost unul dintre liderii gruparii de traficanti, astfel ca nu ar fi exclus ca moartea celor doi sa insemne o reglare de conturi.

Potrivit presei locale, si tanara ar fi fost implicata in povestile cu mafioti. In ultimul an, Costa Rica, alte trei tinere fotomodele au sfarsit asasinate.

Ministerul Afacerilor Externe a comunicat aseara ca misiunea diplomatica din Costa Rica nu a fost notificata de autoritatile locale in ce priveste cazul romanului asasinat. De asemenea, la nivelul ambasadei nu au existat solicitari de asistenta consulara.

Citeste si: VIDEO| Cazul românului asasinat în Costa Rica. Detalii terifiante din timpul atacului mafiot

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si