Andreea Antonescu a intors toate privirile la evenimentul cu staif organizat,aseara, in capitala pe terasa unui mall. Cantareata a venit imbracata intr-o rochie de sifon alba transparenta la care a combinat un body iar cerceii in forma de inima i-au adus un plus de stralucire si eleganta…

ANDREEA ANTONESCU: Intotdeauna trebuie sa fie o tinuta care ma caracterizeaza, trebuie ceva ce ma reprezinta.

Intotdeauna imi place sa respect dresscode-ul.

Si Ilinca Vandici a stralucit aseara. Vedeta a ales o vestimentatie foarte tinereasca. Mai exact, a purtat o pereche de pantaloni negri cu o textura lejera si transparenta care i-a lasat sa se observe discret picioarele. iar in partea de sus a etalat o camasa tip sacou neagra, cu insertii stralucitoare si umeri supradimensionati.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Madonna si Beatrice Rancea – intalnirea divelor, la inceputuri de cariera artistica! Ce spune juratul de la „Imi place dansul” despre cea mai avangardista cantareata a lumii?

De la eveniment nu a lipsit nici Monica Barladeanu care a ales sa poarte un sacou, ce -i drept mai classic, cu un decolteu generos, la care a asortat o pereche de jeansii

si cizme cu glitter.

Stralucitor si extrem de fresh a fost si juratul emisiunii „Imi place dansul” Emil Rengle, care a fost pintre cei mai bine imbracatai invitati. El s-a prezentat cu un costum de catifea neagra cu aplicatii rosii. O combinatie indrazneata care i-a permis sa se miste in voie exact pe ringul de dans.

Ce au purtat vedetele la primul eveniment al toamnei. Simplu și lejer

Simplu si lejer au fost cuvintele de ordine pentru majoritatea vedetelor si stilistilor invitati.

Culoarea rosie i-a venit perfect Xoniei care a purtat la eveniment un costum din matase extrem de lejer la care a asortat o pereche de sandale cu toc din material transparent, in mare voga sezonul acesta.

Detaliile inedited intotdeauna scot o tinuta sau o persoana din zona ei de confort, asa s-a inatmplat si cu creatoarea de moda Chrisa Dobreanu care a fost apreciata pentru accesoriile etalate. Ea a purtat o rochie din material fluid in culoarea lavandei la care a accesorizat o gentuta din impletituri in aceeasi culoare.

Ca sa nu dati gres niciodata, unul dintre cei mai apreciati stilisti din Romania va spune exact ce tinute nu se demodeaza niciodata.

MAURICE MUNTEANU: Paltonul cu umerii supradimensionati, capa, rochia babeasca asa cum o numesc eu, adica foarte austera pana la genunchi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si