Cu ochii în lacrimi, Andreea a povestit iadul prin care a trecut. Un adevărat calvar, care a curmat 65 de vieți și care i-a marcat pe cei răniți cu semne fizice, care cel mai probabil nu se vor vindeca niciodată.

Tânăra a povestit momentele critice – când tavanul a luat foc, când oamenii au început să se calce în picioare pentru a supraviețui și când a fost convinsă că va sfârși arsă de vie, arată spynews.ro.

„Am crezut că voi arde de vie”, declarația șocantă a Andreei după ce a ieșit din Colectiv

Citeste si: Zeci de copii au filmat moartea unui coleg de şcoală! A fost bătut și înjunghiat până s-a stins

„Am crezut că voi arde de vie”

„Am aflat de acel concert de la un prieten. Nu știam clubul și nu mai fusesem la acea formație. Accesul era gratuit. În container erau foarte mulți oameni. Gândisem atunci că e posibil să se ajungă să ne călcăm în picioare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tânăra din Dolj dispărută fără urmă de trei ani

După ce focul a ajuns la tavan, s-a făcut foarte mult fum. Când vedeam ce e acolo, pe fondul instalării de fum, începusem să amețesc. Am crezut că voi arde de vie”, a povestit tânăra, în instanță.

„Am crezut că voi arde de vie”, declarația șocantă a Andreei după ce a ieșit din Colectiv

Colectiv, cea mai mare tragedie din istoria recentă

Pe 30 octombrie 2015, artificiile din timpul concertului trupei „Goodbye to Gravity” au produs un incendiu de proporții la clubul bucureștean Colectiv.

„Am crezut că voi arde de vie”, declarația șocantă a Andreei după ce a ieșit din Colectiv

Citeste si: Irina, o tânără pictoriţă şi poetă, are nevoie de ajutor nostru

Aproximativ 200-400 de persoane se aflau înăuntru. Dintre aceștia, 27 au murit la fața locului, în urma incendiului. Restul celor 66 de victime s-au stins ulterior, în spitale, din cauza rănilor sau a complicațiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si