Ultimele imagini cu copila de 11 ani in viata o surprind pe traseul obisnuit de la scoala spre casa, dupa care dispare pur si simplu.

Fetita, data disparuta vineri, a fost gasita dupa 48 de ore de cautari cu elicoptere, caini de urma si un numar impresionant de politisti, dar si simpli cetateni. Din pacate, a fost prea tarziu. Familia a presimtit de la inceput ca ceva rau s-a intamplat, iar Adriana a cazut pe mana unui rau-voitor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce a declarat în fața polițiștilor olandezul care este bănuit că a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Gura Șuții. L-au luat la întrebări dar apoi l-au lăsat să plece

MIHAI DINCA, PRIM-PROCUROR: Evident ca asupra acesteia au fost exercitate fapte de violenta, atata vreme cat nu am gasit-o in viata. Ramane de stabilit in urma efectuarii autopsiei daca anumite urme de violenta aflate pe trupul acesteia ar fi fost produse de animale salbatice.

Cazul fetei ucise în Dâmbovița

Una dintre ipoteze luata in cosiderare de anchetatori este ca ar fi fost abuzata si ucisa. Suspect principal in toata aceasta poveste oribila ar fi un cetatean olandez!

MIHAI DINCA, PRIM-PROCUROR: Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect in conditiile in care am vazut ca autoturismul respectiv, in momentul in care a iesit din localitatea Gura Sutii.

A intrat in ultima localitate in aproximativ 30 de minute, in conditiile in care traseul respectiv poate fi parcurs in 2 sau 3 minute.

Citeste si: Criminalul fetiței din Dâmbovița a fugit din țară! Detalii din anchetă

Se pare ca principalul suspect ar fi parasit tara. El a fost supravegheat de autoritati de vineri, insa nu au putut fi luate masuri pentru ca nu aveau probe impotriva lui si individul a plecat inapoi in Olanda.

Politistii ar fi luat legatura cu omologii lor olandezi, care au dezvaluit ca este vorba despre un pedofil care ar fi trecut fara probleme granita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si