Familia a evitat să-i spună adevărul și i-au spus că tatăl său a plecat la ceruri. „Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela. Ne-a spus să mergem într-un parc.

Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit.

Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam”. Nu a plâns.

Citeste si: Ce a declarat pedofilul olandez înainte să se sinucidă! Astea au fost ultimele lui cuvinte

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mario Iorgulescu are pierderi de memorie. Nu și-a recunoscut părinții

Citeste si: Gheorghe Piperea crede că pedofilul olandez nu s-a sinucis: “Dacă nu a fost “sinucis” şi dacă există iad, sper să i se ofere găzduire stabilă acolo”

A întrebat-o mama ei de unde ştia. Nu a vrut să spună. Ori a simţit, ori a visat.

Nu a avut acces la televizor sau la alte surse de informaţii. Nu s-a dus la şcoală să ia legătura cu cineva”, a povestit Aurelia Guţu, mătuşa lui Dani Vicol, pentru Click.ro.

„Nu spune că plânge pentru că a murit tati. Plânge din orice. Că e un căţel abandonat, că s-a zgâriat, dar nu plânge direct de tatăl ei. Nu îl pomeneşte în niciun fel. Psihologul a spus că ea caută un refugiu să plângă de ceva şi să o lăsăm să plângă”, a mai spus femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si