Klaus Iohannis candidează pentru al doilea mandat

Klaus Iohannis candidează pentru al doilea mandat, tot din partea PNL. Iohannis a depus la BEC cele mai multe semnături dintre toți candidații: 2,2 milioane de semnături.

Dan Barna a declarat despre Iohannis că a acționat ca un pompier
Dan Barna a declarat despre Iohannis că a acționat ca un pompier

Klaus Iohannis, răspunde atacului lansat de Dan Barna, contracandidatul său

"Este o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în acești ani.

Este nevoie de modernizarea României. Este nevoie de spitale moderne, de autostrăzi de școli curate, de o administrație care are în centrul ei cetățeanu. Iar toate aceste lucrurui trebuie realizate, trebuie reclădite. Și trebuie să înțelegem că acest lucru poate fi denumit simplu: România normală.

În acești ani trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD. Pot să spun acum că am reușit să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD. Chiar recent am avut o reușită notabila, când am reușit la referendumul din 26 mai, împreună cu românii, să oprim distrugerea justiției planificată de PSD.", a declarat Klaus Iohannis la BEC.

Citeste si: Dăncilă, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis: Fac către dumneavoastră un apel la responsabilitate şi umanitate

Citeste si: Cine sunt candidaţii la alegerile prezidenţiale din 2019

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Calendarul complet al votului din luna noiembrie

Dan Barna a declarat despre Iohannis că a acționat ca un pompier.

"Da, am fost un fel de pompier atomic, care a prevenit să se prăbușească România.

Fără mine și prezența mea, PSD chiar ar fi reușit să distrugă justiția, să acapareze întreaga Românie. Din păcate arhitectura constituțională a permis să fac atât cât am făcut. Am folosit toate instrumentele care au fost la dispoziția Președintelui.", a spus Iohannis.

Klaus Iohannis - candidat susţinut de PNL în alegerile prezidențiale 2019
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis- motivele pentru care candidează pentru un nou mandat

"E nevoie de modernizarea României. Sunt disupus să conduc aceasta muncă. Știu ce e de facut. Și impreună cu un guvern ales democratic care se va construi fără îndoială în jurul PNL vom face acest lucru pentru România. Îmi doresc acest al doilea mandat pentru a conduce aceasta muncă de modernizarea a României.", a declarat Klaus Iohannis, în față la Biroul Electoral Central, în ziua în care și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale 2019.

Klaus Iohannis- alegerile prezidențiale din 2014

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale din anul 2014 în fața lui Victor Ponta, în al doilea tur de scrutin, cu 54,43%.

Cu doar câteva luni înainte de alegeri, Klaus Iohannis a fost anunțat candidat PNL, după retragerea bruscă a lui Crin Antonescu. La vremea respectivă, Klaus Iohannis era primar al Sibiului.

Citeste si: Cine nu mai candidează la alegerile prezidenţiale 2019

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citeste si: Viorel Cataramă poate candida la prezidențiale. Decizia Curții Constituționale

Citeste si: Florentin Pandele renunţă la candidatura la Preşedinţie, pentru a nu-i face rău soţiei sale, Gabriela Firea

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis discurs

Klaus Iohannis a fost la un pas să ocupe o altă funcție importantă în stat

Pentru Klaus Iohannis a fost a doua tentativă de a ocupa o funcție la nivel înalt în stat, după ce în anul 2009 a fost propus premier, cu o majoritate parlamentare, fiind refuzat însă de președintele de atunci, Traian Băsescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si