Cartofi fondanți. Nu ai mai mâncat niciodată așa ceva. Doar așa vei pregăti cina de acum înainte! Te lingi pe degete!
Iată cum poți să prepari rapid o rețetă fabuloasă: cartofi fondanți!
Dacă îți e poftă de ceva delicios și ai rămas în pană de idei în ceea ce privește ceva bun și absolut delicios de mâncare, iată cum poți să prepari rapid o rețetă fabuloasă: cartofi fondanți!
INGREDIENTE
sare si piper după gust
4 cartofi mari
2 crenguțe de cimbru proaspăt
150 g unt
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
2 căței de usturoi ușor zdrobiți
MOD DE PREPARARE
Cartofii fondanți fac parte din meniul marilor restaurante de lux, dar sunt foarte ușor de făcut. Și foarte buni. La exterior sunt bine rumeniți și crocanți, iar la interior sunt moi și fragezi.
Citeste si: Murături. Ingredientul secret care le menține tari și crocante. Nu se vor mai înmuia niciodată!
Citeste si: Urma să meargă la altar, dar iubitul ei i-a murit în brațe. Acum femeia este de negăsit
Pont: Dacă înlocuiți untul cu margarina, rețeta devine DE POST.
Cartofii se curăță și se taie pe jumătate. Se încinge untul în tigaie. Atunci când a început să facă spumă se pun cartofii. Se lasă la prăjit pe o parte aproximativ 5 minute sau până când se rumenesc bine.
Apoi se întorc pe partea celalată. După ce cartofii s-au rumenit pe ambele părți, se adaugă supa de legume sau pui, cimbrul, usturoiul, sarea și piperul. Se pune capacul și se lasă la foc mic până când se înmoaie cartofii.