Sorina Pintea- sufletul petrecerii

Fostul prezentator tv, actual membru al partidului Pro România, Felix Rache, a publicat pe facebook un material video cu Sorina Pintea în timp ce cântă la microfon. Rache a scris, ironic, că: „Sorina Pintea și-a găsit o nouă meserie – cântăreață. După 10 octombrie, toți cei din Guvernul PSD au nevoie de un nou loc de muncă”.

Sorina Pintea - sufletul petrecerii. Ministrul Sănătății a cântat la un eveniment privat

Ministrul Sănătății a cântat la un eveniment privat

Sorina Pintea a cântat la un eveniment privat la care a participat, arată fanatik.ro. Sursele PSD susțin că muzica este o pasiune cunoscută a ministrului în rândul social democrațiilor. Sorina Pintea întreține atmosfera de câte ori are ocazia, chiar și la evenimentele partidului. În clipul publicat de Felix Rache, Sorina Pintea cântă melodia „Taina”, interpretată de trupa Partaj.

Sorina Pintea - sufletul petrecerii. Ministrul Sănătății a cântat la un eveniment privat

Citeste si: Dăncilă atac dur la Iohannis: „O ţară întreagă aşteaptă să vă faceţi treaba. Şi nici măcar nu v-am cerut să vă sacrificaţi weekend-ul”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sorina Pintea a preluat mandatul de ministru al Sănătății în ianuarie 2018, odată cu numirea Vioricăi Dăncilă ca premier. La alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Sorina Pintea a ajuns senator pe listele PSD, însă a renunţat la mandat și a ales să rămână în funcţia de manager de spital. Ea a ocupat această funcție la Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare încă din 2013.

Sorina Pintea a mai fost director economic la Direcţia Silvică Maramureş, Baia Mare, în perioada 2005-2009 şi manager la Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare în perioada 2009-2013. Ea este la bază economist.

Sorina Pintea - sufletul petrecerii. Ministrul Sănătății a cântat la un eveniment privat

Citeste si: VIDEO| Nouă restaurante cu specific asiatic, închise în Capitală. Ce nereguli au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorului

Sorina Pintea urmează să afle dacă va mai rămâne ministru al Sănătății și după moțiunea de cenzură care va avea loc săptămâna viitoare.

Sorina Pintea - sufletul petrecerii. Ministrul Sănătății a cântat la un eveniment privat

Citeste si: Probleme la metroul din București! Un tren a rămas blocat în stația Basarab


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si