Sezonul rece le imbie pe vedetele autohtone la cumparaturi pentru garderoba toamna-iarna. Daca in trecut ele cumparau tot ce le iesea in cale, acum isi aleg tinute pe care nu se demodeaza.

JOJO: Imi place sa am si piese din garderoba care sa fie calitative si evident ca raportul pret-calitate cere un pret mai maricel. Mie imi place foarte mult toamna, pentru ca poti sa te rasfeti ca ai lucruri calduroase si te simti asa cozy, cum spun americanii, ca un rasfat.

Citeste si: Tricourile personalizate – ieftine, amuzante și creative din cale-afară

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Jojo este insa atenta la detalii. Intotdeauna pantalonii trebuie sa aiba o anumita croiala, care sa o avantajeze iar camasile sau puloverele sa fie din materiale naturale..

Casual, dar elegant este si stilul adoptat de detinatoarea titlului de cea mai buna actrita Festivalul de Film de la Sarajevo, Ada Condeescu. Ea are cateva repere cand isi alege imbracamintea de la care nu se abate aproape niciodata.

ADA CONDEESCU: Asta este culoarea mea preferata, mai ales pentru toamna. E un pulaover mai larg pe stilul meu, mai decoltat, imi place mult decolteul acesta in V rotunjit.

Tinutele oversize si puloverele confortabile sunt alegerea vedetelor pentru 2019-2020. Nu merg pe croieli traznite, ci pe clasic in culorile toamnei.

Tricotajele si salopetele sunt la mare cautare in acest sezon, iar cine se respecta alege piese vestimentare din casmir sau lana.

CORNELIA NICOLAE, country manager: Casmirul stim ca e o fibra pretiaosa toata lumea isi doreste cel putin o tinuta in garderoba. Combini un cardigan cu o camasa de poplin si un jeans si o tinuta. Nu exista acest sezon fara un sal casmir care tine de cald care este si elegant. Un produs usor de purtat si extrem de versatil e care te ajuta. Vorbim de o salopeta din vascoza care poata fi purtata in mai multe momente ale zilei.

Citeste si: VIDEO| Afacere cu rochii vintage. Hainele care au povești aduc profit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si