Cum să îți cureți ficatul. Mai mult decât atât, puțini știu că este singurul organ din corp care se poate regenera după ce a fost tăiat. Așadar, este foarte important să avem grijă de acest organ. Una dintre cele mai comune probleme în legătură acest organ este ficatul gras. De asemenea, alte afecțiuni grave sunt ciroza hepatitele A, B și C sunt alte boli care îl pot afecta.

Citeste si: VIDEO| Ce înseamnă un detox corect și ce spun vedetele care au ținut dieta

Există însă o metodă naturală de detoxifiere care are efecte remarcabile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cum să îți cureți ficatul

Cum să îți cureți ficatul în doar două zile, în mod natural

Chiar dacă pare greu de crezut, ingredientul secret sunt stafidele. Ai nevoie de stafide închise la culoare pe care să le pui într-un vas cu apă. După 5 secunde, varsă apa pentru a le spăla. După care, în aceeași apă, fierbe stafidele timp de două minute și lasă-le să se odihnească timp de 25 de ore.

Cum să îți cureți ficatul

Citeste si: Dieta cu supă de varză. Topești cel puțin 4 kilograme, în doar 7 zile

Cum să îți cureți ficatul. A doua zi de dimineață, pe stomacul gol, bea acest amestec, rece sau cald. Primele efectele le vei observa după două zile, potrivit girly.ro. Repetă acest procedeu timp de o săptămână. În această perioadă, ar trebui să eviți consumul de alimente grase și alcool, scrie avantaje.ro.

Citeste si: Care este diferența între apa plată și apa minerală?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si