Sebastian Bodu râde de Viorica Dăncilă după ce moţiunea de cenzură a trecut în Parlament, iar Guvernul condus de Dăncilă a picat. “Guvernul a fost demis de PNL și Pro România. USR a avut zero aport. Ei sunt doar cei care urlă mai tare. Dacă planul lui Ponta iese până la capăt, Viorica pleacă la Videle să facă zacuscă, iar candidatul susținut de PSD va fi Mircea Diaconu, care va intra în turul doi.

Ceea ce înseamnă că și Barna pleacă acasă. Are grijă Nicușor Dan.”, a postat fostul şef al Fiscului.( vezi ce replică uluitoare a avut Viorica Dăncilă după moţiune)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă, dincolo de cuvinte: coafuri extravagante, broșe scumpe și o „salbă” de gafe memorabile

Sebastian Bodu râde de Viorica Dăncilă: "M-aş mira să renunţe Viorica la candidatură" 

„PSD il poate sustine pe Diaconu doar informal, pe buletinul de vot nu mai poate sa apara PSD in dreptul lui. Daca Viorica decide sa nu renunte nu prea au ce sa-i faca, ea e pe lista, poate participa.

Doar daca o conving prin negociere. Oricum, va mai dura: ca sa treaca noul guvern prin parlament au din nou nevoie de Ponta, va trebui sa vina Klaus cu o solutie agreata si de Mickey. Pana gasesc ei o astfel de solutie si avand in vedere ca prezidentialele sunt peste o luna, m-as mira sa renunte Viorica la candidatura.”, a scris un amic al lui Bodu.

Sebastian Bodu râde de Viorica Dăncilă: "PSD poate să o retragă pe Viorica” 

„Cât nu s-au tipărit buletinele de vot, PSD poate să o retragă pe Viorica.”, a replicat Bodu. „Dacă nu votau cei din USR ieșea PSD de la guvernare?”, a întrebat un alt prieten." Voturile opoziției nu erau suficiente. Ar fi fost culmea ca USR să nu voteze. Fără voturile în plus, nu ar fi căzut. Iar pentru alea s-au dus bătălii ca la Rovine.”, a răspuns Sebastian Bodu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si