Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, miercuri seara, jandarmii au fost anunţaţi prin apel 112 că doi adulţi şi un copil s-au rătăcit între Cabana Susai şi Cioplea.

Cei care au sunat au spus că se află pe potecă, dar nu mai pot vedea marcajul.

În zonă s-au deplasat reprezentanţi de la Salvamont Predeal şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Jandarmi de la Predeal.

Citeste si: Viorica Dăncilă: Nu ne temem de audit. Ei vin cu dorinţa de răzbunare

Citeste si: Cum va arăta alimentația viitorului! Cei mai cunoscuți nutriționiști și specialiști au spus ce vom mânca peste câțiva ani

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele trei persoane au fost găsite de echipele de intervenţie. Acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind duse la Predeal de către jandarmi, cu ATV-urile, fiind foarte panicaţi.

Potrivit Jandarmeriei Braşov, a fost vorba despre un bunic, o bunică (în vârstă de 65, respectiv 64 de ani) şi nepoţelul lor în vârstă de 5 ani.
Aceştia au plecat după ora 15 de la Cabana Susai şi au greşit drumul: în loc să meargă spre Predeal, au greşit traseul şi s-au rătăcit.

Citeste si: Norvegia- atac dur la adresa copiilor: „Sunete asurzitoare, tribale, din partea copiilor la Bucureşti! Ar trebui să fie tribune goale şi linişte completă."

Citeste si: Declarația șocantă a asistentului medical care viola și droga zeci de paciente:„Văd că îţi place şi ţie!“. Violatorul în serie, liber după doi ani

"La lăsarea serii s-au panicat şi au sunat la 112.

Au furnizat o locaţie greşită iniţial, dar au fost localizaţi ulterior, de echipa de la Salvamont, după ce au luat legătura telefonic. Până să ajungă la ei, colegii mei le-au recomandat să aprindă un mic foc, pentru a nu fi surprinşi de animale sălbatice", au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si