Potrivit Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Sibiu, în urma accidentului de la Cârţişoara, un copil de şapte ani, cu traumatism cranian sever şi multiple leziuni ale membrelor, a fost declarat decedat întrucât manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

De asemenea, a fost declarat decesul, după resuscitare, în cazul mamei copilului, o femeie de 30 de ani, care avea leziuni incompatibile cu viaţa.

Citeste si: Ce au în comun Viorica Dăncilă și Cenușăreasa? Premierul la un pas să cadă pe scări

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Testul brânzei: cum îţi dai seama că brânza pe care ai cumpără-o este naturală!

Citeste si: VIDEO| Moartea unui student la ASE, învăluită în mister. Primele detalii din anchetă

Al doilea copil, un băiat de 14 ani, cu traumatism la un picior, a fost transportat la CPU Sibiu.

Accidentul a avut loc, joi seară, în localitatea Cârţişoara, după ce femeia şi cei doi copii, care se aflau pe marginea drumului, au fost loviţi de o maşină condusă de un bărbat de 37 de ani, cu domiciliul în Cisnădie.

El a plecat pe jos de la locul accidentului.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, autorul accidentului a fost identificat de către poliţiştii rutieri care l-au găsit în localitate la scurt timp după ce a părăsit locului faptei. El nu deţine permis de conducere şi a avut o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Anterior, autorităţile anunţau că manevrele de resuscitare erau făcute pentru cei doi copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si