Poţi recunoaşte foarte uşor o brânză care conţine grăsimi vegetale şi care nu este deloc sănătoasă pentru tine.

Citeste si: Salata boeuf. Cea mai bună rețetă. Greșeala pe care o fac mulți când o prepară

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: În timp ce se tatua pe spate, un bărbat a făcut atac de cord și a murit- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Se va sfărâma atunci când o tai (acest element nu se aplică în cazul brânzeturilor tari) şi se va usca şi se va crăpa atunci când nu este lăsată în ambalaj.

Citeste si: Conopida. Cum o alegi și cum o prepari corect

Pentru a testa dacă brânza este naturală, lasă o bucată la temepratura camerei. Un produs de calitate va deveni mai moale, însă dacă observi că se usucă şi începe să apară umezeaza la suprafaţă lui, aruncă-l urgent, scrie  girly.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si