Poţi recunoaşte foarte uşor o brânză care conţine grăsimi vegetale şi care nu este deloc sănătoasă pentru tine.

Citeste si: Salata boeuf. Cea mai bună rețetă. Greșeala pe care o fac mulți când o prepară

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Se va sfărâma atunci când o tai (acest element nu se aplică în cazul brânzeturilor tari) şi se va usca şi se va crăpa atunci când nu este lăsată în ambalaj.

Citeste si: Conopida. Cum o alegi și cum o prepari corect

Pentru a testa dacă brânza este naturală, lasă o bucată la temepratura camerei. Un produs de calitate va deveni mai moale, însă dacă observi că se usucă şi începe să apară umezeaza la suprafaţă lui, aruncă-l urgent, scrie  girly.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si