Dupa 3 luni de dragoste cu despartiri si impacari, casnicia celor doi a ajuns la final iar ultima fotografie ar fi aratat o noua violenţă din partea lui Alex.

ALEX BODI: Vezi că şi în „Meleficent” aveau furculiţe. N-are nicio legătură una cu alta. Sunt nişte aberaţii. Noi am depus actele miercuri seara. Divorţul a avut loc miercuri. Am rămas ok. Chiar ne-am despărţit mai trişti, să zic aşa.

Imediat dupa anuntatul divort, Bianca Dragusanu a fost surprinsa pe aeroportul Otopeni, la terminalul plecari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imbracata in negru din cap pana in picioare, cu ochelari de soare care ii mascheaza ochii, Bianca trage dupa ea un troler de dimensiuni reduse, semn ca nu intentioneaza sa stea mult prin strainatate. Citește și: cine este Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi  

Cunoscutele certuri in cuplu, insotite si de episoade de violenta si vizite la spital pentru ca ea sa primeasca ingrijiri, dupa cum scriu ziarele- ar fi fost prea mult.

Citește și: Alex Bodi a petrecut noaptea de înainte să fie arestat cu Daria Radionova

Bianca si Alex Bodi aratau tensiune in cuplu si la putin timp dupa casatorie, pe cand au fost surprinsi de paparazzi la un restaurant din Capitala. Pe filmarea de atunci, el o apucă de brat iar ea izbucneste in plins. Se pare ca la mijloc ar fi fost o tradare, dupa cum spuneau unii, insa momentele de cearta au fost rapid inlocuite cu zimbete si imbratisari impaciuitoare.

Relatia dintre Bianca Dragusanu si afaceristul Alex Bodi a fost inca de la inceput in lumina reflectoarelor. Relatia cu suisuri si coborasuri a ajuns sa fie incununata de o casatorie la starea civila, in aceasta vara. Dupa ceremonie, diva arata fericita si posta des pe pagina ei de socializare.Asa cum a facut-o si pe cand se afla intr-o croaziera cu proaspatul ei sot.

Ceva insa nu a mers iar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers impreuna la notar si au depus actele de divort de comun acord, dupa cum spune el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si