Video pe YouTube cu Alex – „Semnalele depresiei sunt acolo, dar noi nu suntem atenți”

În urmă cu doar cinci luni, Alex vorbea, într-un video postat pe canalul său de YouTube, despre un subiect extrem de zguduitor: moartea unui studente care se confrunta cu depresia. Pe atunci, tânărul spunea că și-ar fi dorit să o cunoască personal pe fată pentru a o ajuta, schimbând, poate, cursul tragic al evenimentului.

Citeste si: Ștefania, fata care s-a sinucis la Olimp din cauza unei note mici, a fost înmormântată

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Un studiu arată că, la Sibiu, în ultimii zece ani, s-au sinucis peste 400 de oameni. Din aceștia, doi au fost la mine pe strada. Una era chiar bunica mea, care s-a spânzurat în casă, în pod, iar altul un vecin”, spunea Alex.

Citeste si: Fata care s-a aruncat goală de la etajul 6 a lăsat în urmă o mamă, o soră şi un frate! Ioana îşi iubea enorm fraţii mai mici!

Tânărul era de părere că semnele depresiei se arată mereu, iar noi, oamenii, ar trebui să fim mai atenți la cei din jur, pentru a le oferi sprijin și iubire.

Citeste si: Un român de 33 de ani și-a pus capăt zilelor în Italia, lăsând fără tată doi copii

Sursa: oradesibiu.ro

„Majoritatea oamenilor nu își dau seama că un cuvânt urât sau ceva spus în glumă ar putea să supere pe cineva așa tare.

Majoritatea nu trec prin chestiile astea. Semnalele sunt acolo tot timpul, doar că noi nu suntem atenți. Nu ne dăm seama. Eu când îi spuneam prietenului meu cel mai bun că sunt deprimat și că vreau să mă sinucid, îmi spunea să termin cu prostiile. Ideea lui era bună, dar nu e lucrul ce trebuie spus unei persoane care trece prin asta. Avem nevoie de prieteni care să ne încurajeze, să ne ofere dragoste, cuvinte bune”,  spunea Alex în luna iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si