Daca si tu obisnuiesti sa mergi la manichiura si pedichiura periodic, dar te-ai gandit sa investesti intr-un astfel de aparat, atunci trebuie sa stii cateva lucruri despre cum functioneaza o lampa led pentru unghii si ce sa alegi din varietatea de modele de pe piata, cu multiple functii si la diferite preturi.

Iata cateva aspecte care te vor ajuta sa te orientezi mai bine si sa alegi, in functie de nevoile tale, lampa UV proprie.

Lampa UV cu tub sau cu LED?

O lampa UV pentru unghii poate fi de doua tipuri: cu tub si cu LED. Cea mai populara este prima, cea cu tub, usor de folosit, cu o durata de viata de aproximativ 100 de ore si care nu costa mult.

De cealalta parte, cea cu LED, ceva mai scumpa, are o durabilitate mai mare, putand fi folosita pana la 20.000 de ore. In plus, lampa UV cu led are functia de uscare rapida, spre deosebire de cea simpla, cu tub. Decide in functie de cat de mult intentionezi sa o folosesti si de cat de mare este bugetul pe care vrei sa-l aloci.

Lampile UV pentru unghii sunt diferite si ca putere, de la 9 W,  36 W, putand ajunge pana la 48 W, insa cea din urma se utilizeaza cel mai des in saloane.

Pentru uz personal sunt recomandate lampile de 9W sau de 18, daca iti doresti ca unghiile tale sa se usuce mai rapid.

Lampa UV exclusiv pentru manichiura versus “mani si pedi”

Un alt criteriu dupa care poti sa alegi lampa UV este modul in care vei dori sa o folosesti: daca iti doresti una doar pentru manichiura sau daca vei vrea sa ai o lampa multifunctionala, adica la care sa poti face atat unghiile de la maini, cat si pe cele de la picioare.

Exista  pe piata ambele variante, iar pe antonellashop.ro gasesti diferite modele, cu multiple functii si la preturi variabile, in functie de nevoile tale. 

Lampa cu acumulator versus baterii

Un alt aspect important atunci cand iti alegi lampa UV pentru unghii este modul de alimentare. Exista varianta pe cablu, cu acumulator, care se incarca la priza sau cea pe baza de baterii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ideal ar fi sa investesti in una cu alimentare la priza, pentru a evita situatiile in care ramai fara baterii in mijlocul unei sesiuni de manichiura sau pedichiura.

Lampa UV ce dispune de mai multe accesorii incluse

In cazul in care iti doresti ceva mai complex, cu timp de uscare de doar 30 de secunde, cu durabilitate mare si cu design minimalist, atunci ai nevoie de o lampa care sa aiba mai multe tipuri de tuburi detasabile, pe care sa le ajustezi in functie de ce anume iti doresti.

Unele lampi au accesorii pentru pedichiura separate si, in plus, au un consum foarte mic.

Unele tehnologii sunt dezvoltate in asa fel incat sa garanteze o uscare rapida atat pentru acril, cat si pentru gelul de unghii, ambele cu o durabilitate mare, in functie si de tipul de oja ales.

Daca nu ai avut niciodata o lampa pentru unghii, insa ai mers de multe ori la salon pentru manichiura, atunci poti sa acorzi ceva mai multa atentie pasilor pe care manichiurista ii face atunci cand iti lucreaza pe unghie. Poti chiar sa intrebi ce tip de produse foloseste si daca ar putea sa-ti recomande un anumit tip de oja. E important sa te documentezi in prealabil pentru a sti exact cum sa obtii rezultate optime, in materie de manichiura si pedichiura, chiar la tine acasa.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si