Marți dimineață, Vasile Geambazi a fost prezent la DNA în calitate de suspect într-un dosar cu o afacere imobiliară. În această speță, corpul de control al primului ministru a făcut o plângere penală, miza fiind un teren din Voluntari. Se pare că statul a plătit 60 de milioane de euro pentru un teren vândut cu un milion.

Gigi Becali audiat la DNA: „Sunt acuzat că am spălat bani cu nepotul meu!”

După ce procurorii l-au audiat pe Vasile Geambazi, la sediul DNA a ajuns și unchiul acestuia: Gigi Becali. Patronul FCSB a reacționat ironic în fața camerelor de luat vederi: „Da, tremur de frică. Am spălat bani cu nepotul meu. S-au dus banii din contul meu în contul nepotului și din contul lui în contul meu. Am spălat bani. Hai, la revedere”.

Citeste si: Nelson Mondialu și-a scos toți dinții și și-a reparat dantura! Tatăl lui Livian, schimbare radicală

Gigi Becali audiat la DNA: „Sunt acuzat că am spălat bani cu nepotul meu!”

Citeste si: VIDEO| TEDx Bucharest: Cei mai fascinanți speakeri din diferite domenii au organizat un eveniment de excepție în Capitală

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nepotul lui Gigi Becali a declarat după audiere, că este acuzat de spălare de bani: „Eu am luat banii de la Ministerul de Finanțe, prin hotărâre judecătorească. Dacă banii de la Ministerul de Finanțe sunt bani negri…Banii i-am încasat eu, nu Gigi, și i-am investit inclusiv la Steaua”, a declarat Geambazi.

În urmă cu o săptămână, Becali a mai călcat o dată pragul sediului DNA, pentru a da declarații în fața procurorilor în dosarul lui Puiu Popoviciu.

Patronul echipei de fotbal a fost acuzat atunci de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului și a susținut că nu își mai amintește exact denunțul pe care îl făcuse în dosarul Ferma Băneasa. De asemenea a transmis că Puiu Popoviciu nu mai trebuie să fie cercetat de autorități, arată fanatik.ro.

Citeste si: Gestul șocant făcut de un pedofil de 62 de ani: își racola victimele chiar din biserică

Gigi Becali audiat la DNA: „Sunt acuzat că am spălat bani cu nepotul meu!”

Gigi Becali a ajuns la Direcția Națională Anticorupție fără să fie însoțit de avocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si