Prima care a urcat pe scena evenimentului oragnizat la Universitaea Politehnica din Bucuresti a fost Annastiina Hinsta, specialistă în viitorul companiilor în a patra era industrială și a productivitatii muncii, dar și susținător al echilibrului și wellbeing-ului la locul de munca. Mai mult decat atat, Annastiina Hinsta ține discursuri motivaționale piloților din Formula 1, CEO-urilor de top, dar și unora dintre cei mai influenți politicieni ai lumii

Viața este imprevizibilă și trecem prin diferite etape, deci nu cred că un control total ar fi posibil, cred că echilibrul perfect este de fapt un mit.

Citeste si: PNL: PSD şi Viorica Dăncilă s-au transformat într-un lansator continuu de fake-news

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis participă marţi la dezbaterea organizată de echipa sa de campanie

În total, pe scena TEDx Bucharest au urcat 20 de speakeri locali și internationali, specialisti în tehnologie, recunoaștere facială, inteligență artificiala, arhitectură, wellness, leadership sau creativitate.

Când oamenii participă, ei nu realizează că, bineînțeles, mult se întâmplă pe scenă, dar poate că și mai multe se petrec în spatele scenei.

Vorbind informal cu tot felul de speakeri diferiți, e o abundență de informație și inspirație
De asta s-a convins și colega noastră, Ilinca Vandici, care mai nou este pe lângă influencer și youtuber. Așa că a venit la eveniment pentru a afla noutăți din domeniu.

O comunitate în adevăratul sens al cuvântului, care generază idei, care la rânul lor generază alte idei. Vorbim desapre tot ce înseamnă dezvoltare, pe plan peronal, pe plan profesional, în fucnție de subiectele de discuție.

Este al 11-lea eveniment de acest gen organizat la București, tema din acest an fiind metamorfoza, subiect abordat in maniere creative in fiecare prezentare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si