Amenințări transmise live pe Facebook

Totul a început după ce membrii unei grupări au adresat injurii rivalilor și i-au provocat pe aceștia la o luptă în plină stradă. Mai mult decât atât, amenințările celor care au pornit scandalul au fost transmise live pe Facebook, pentru a crea panică în rândul oamenilor.

Tinerii își prezintă armele și intențiile pe Facebook

În imagini se observă cum tinerii încep să amenințe clanul rival, își prezintă armele din dotare, apoi încep să alerge pe străzile din Giurgiu.

Au urmat clipe de groază în Giurgiu

Trecătorii nu au știut pe unde să se mai ascundă în momentul în care bătăușii au ieșit în număr mare pe străzi. Interlopii aveau asupra lor macete, săbii, cuțite dar și bâte de baseball.

Citeste si: Dan Negru, reacție acidă de Ziua Națională: "șobolani și gunoaie. O ruină...În rest… La mulți ani, România!”

Citeste si: Klaus Iohannis a venit fără soție sa la parada militară. Ce a postat Carmen Iohannis pe Facebook

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Accident aviatic! 9 persoane și-au pierdut viața

Șoferul unui microbuz a deteriorat un sens giratoriu

În haosul creat de tinerii care aveau chef de scandal, un tânăr a deteriorat un sens giratoriu în încercarea disperată de a se feri din calea interlopilor.

Interlopii au fost reținuți

După câteva momente, un echipaj al Poliției a intervenit în zonă.

Un agent i-a somat cu pistolul pe interlopii înarmați. În cele din urmă, scandalagii au fost reținuți și duși la audieri.

Rivalii interlopilor nu au dat curs ”invitației”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si