Mesaj transmis de la Nelson Mondialu către Oconașu: Oconaș, leapădă-te de emisiune! Vino acasă!

Nelson pare să aibă un plan bine stabilit în ceea ce privește viitorul apropiat al fiului Livian. Mondialu îi transmite lui Livian că trebuie să ajungă la Budapesta, în Ungaria, pentru a-și ridica pașaportul pentru a putea ajunge apoi în America.

Nelson îi promite fiului său că va avea grijă să îi fie bine în America, întrucât tatăl său cunoaște mai mulți români stabiliți în țara de peste ocean care îl vor ajuta pe Livian să se acomodeze mult mai ușor.

”La emisiune nu mai câștigi nici măcar premiul săptămânal! Tot timpul te scoată în gală și te lasă acolo…”

Nelson Mondialu, mesaj tranșant pentru fiul său, Livian, concurent la Puterea Dragostei: Părăsește emisiunea sau o părăsesc pe maică-ta!
În cel mai recent vlog postat de Nelson Mondialu, acesta îi cere fiului Livian să părăsească emisiunea Puterea Dragostei.

Cerințele lui Nelson vin în contextul în care în ultima perioadă performanțele lui Livian au scăzut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. În opinia tatăl său, acțiunile lui Livian sunt unele ”dezamăgitoare”, motiv pentru care Nelson insistă ca fiul lui să vină acasă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Livian și Bianca de la „Puterea Dragostei”, ședință foto cu probleme. Cei doi în ipostaze cum nu i-ați mai văzut

Citeste si: Scandal de proporții în casa „Puterea Dragostei”. Ella și Mariana bătaie pentru Jador

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei își continuă școala în Turcia! Dezvăluirile "socrului" le închide gura celor care susțin că nu are BAC

”O părăsesc pe maică-ta!”

În titlul celui mai recent vlog postat pe Youtube, amenințarea lui Nelson pentru Livian pare una mult mai dură. Concurentul de 23 de ani este somat să părăsească emisiunea, altfel familia lui se va destrăma.

Reacția lui Livian

Din spusele lui Nelson Mondialu, Livian pare să fie deranjat de cerințele tatălui său. ”Nici nu mă bagă în seamă! A zis că eu nu cunosc toate mersurile…” a exclamat Nelson în fața soției sale, Liana. ”A zis că eu nu îmi dau seama, de una, de alta… și să nu mă supăr. Că el va rămâne acolo!”

Nelson Mondialu, mesaj tranșant pentru fiul său, Livian, concurent la Puterea Dragostei: Părăsește emisiunea sau o părăsesc pe maică-ta!
În cel mai recent vlog postat de Nelson Mondialu, acesta îi cere fiului Livian să părăsească emisiunea Puterea Dragostei.

În final, Nelson a avut o reacție furioasă când a aflat că fiul său își dorește să rămână în Turcia să petreacă sărbătorile de iarnă alături de iubita sa, Bianca Comănici.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si