Jennifer Lopez e superbă, elegantă și se număra printre vedetele cele mai vânate de presa din America. De curand, actriță in varsta de 50 de ani a fost surprinsă de paparazzi alături de logodnicul sau Alex Rodriguez și fiicele lor la cumpărături de Black Friday prin magazinele din Beverly Hills.

Deși afară era destul de frig, Jennifer Lopez a ales o ținută cam subțire dar lejera pentru cumpărături.

Vedeta de la Hollywood a apărut îmbrăcată într- o pereche de pantaloni de piele la care a asortat o maleta neagră și un palton în aceeași culoare iar în picioare a purtat o pereche de sneakersi din piele albi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Jennifer Lopez arată senzațional la 50 de ani. Mesajul care a făcut-o să izbucnească în lacrimi

Jennifer Lopez a probat mai multe tinute si accesorii de lux.Pentru ca la final sa cumpere o palarie rosie cu boruri mari pentru ea iar pentru copii cateva pulovere in culori tari. Nici Alex Rodriguez nu a plecat cu managoala, logodnicul vedetei a cumparat cateva malete din lana ptentru sezonul rece.



Daca vorbim de activitatea artistica a frumoasei artiste, Jennifer Lopez se bucura de succes cu ultimul sau videoclip, Medicine, care a strans pe YouTube aproape 28 de milioane de vizualizari.

Citeste si: VIDEO| Madonna, Jennifer Lopez sau Lady Gaga poarta bijuterii create de o talentata romanca! Cum a ajuns Narcisa sa produca bijuterii pentru starurile lumii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si