După scandalul dintre Gheorghe Dincă și avocați, familia Melencu a protestat marţi în faţa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu a transmis revoltat că nu mai suportă să vadă cum este tratat cazul Caracal, de către autorități. Bărbatul a ținut să precizeze că va intra în greva foamei pentru că nimeni nu îi găsește nepoata.

Citeste si: VIDEO| Legea care a golit pușcăriile, la un pas de abrogare. Eugen Nicolicea: E praf în ochii populaţiei 

Mama Luizei, Monica Melencu a fost audiată la procurorul şef interimar al DIICOT, Girogiana Hossu. „Ei nu iau în calcul decât o pistă, că fetele sunt moarte”, a declarat Monica Melencu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Bunicul Luizei Melencu anunță că intră în greva foamei: „Fetele nu sunt moarte"

Citeste si: Crima care a șocat o lume întreagă. Și-a ucis iubitul în pat: "Nu mă puteam opri"

Bunicul Luizei Melencu anunță că intră în greva foamei: „Fetele nu sunt moarte"

Tatăl femeii susține că nepoata lui, dar și Alexandra Măceșanu trăiesc. Bătrânul Melencu cere să se facă dreptate și afirmă că va intra în greva foamei, arată spynews.ro.

Citeste si: Apel urgent făcut de autoritățile din Timișoara: un copil este căutat după ce a dispărut fără urmă

„Pentru mine e clar, fetele nu sunt moarte şi nu mă las până nu se merge şi pe varianta asta. Eu vă anunţ aici şi acum că intru în greva foamei. Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei”, a declarat bunicul Luizei Melencu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si