Atmosfera desprinsa parca din basme de la Targul de Craciun din Sibiu ii fascineaza pe turistii straini care ajung in Piata Mare din oras.

Proiectiile de pe cladriile din jur, bradul urias, cupola de lumini si casutele pline cu bunatati si cadouri de sarbatori sunt pe placul asa-zisilor „vanatori de targuri de Craciun”.

Citeste si: VIDEO| Smart-shopping pentru cadourile de Crăciun

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Turist: Avem o tradiție, în fiecare an mergem în alt târg de Crăciun. Nu am auzit niciodată de Sibiu, dar este frumos și sunt mulți oameni prietenoși aici.

Turistă: Am venit aici special pentru Târgul de Crăciun. Ne palc luminile și decorațiunile de sărbători, este chiar frumos.

Turistă: Am fost la Viena anul trecut. Este la aceleși nivel cu Viena.

Cele mai cautate produse de la targul de craciun sunt vinul fiert si aranjamentele din fructe deshidratate cu scortisoara si anason.

Aseara, in targul de Craciun de la Sibiu, abia daca mai aveai loc sa arunci un ac. Vizitatorii s-au inghesuit sa faca fotografii cu bradul impodobit si sa se urce in roata panoramica.

Aceasta are 22 de metri inaltime si ofera o priveliste superba asupra intregului targ.Un bilet costa 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii.

Citeste si: Anunț de ultimă oră din partea ANM. Ninge sau nu de Crăciun?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si