Francezul, în vârstă de 40 de ani, o vizita des pe dama de companie la Lyon, în districtul Gerland. Românca a aflat că bărbatul este plin de bani așa că, la ultima întâlnire cu el, i-a cerut 6.000 de euro pentru a-şi ajuta mama grav bolnavă.

Citeste si: Caz de meningită virală la o grădiniţă din Constanţa

Bărbatul i-a oferit prostituatei suma cerută, iar ea i-a spus că vrea să sărbătorească asta cu o ieșire la restaurant, scrie Le Temps.

Prostituată româncă prinsă de autoritățile franceze după ce a încercat să își omoare unul dintre clienți

În timpul cinei, francezului i s-a făcut rău şi a fost transportat de urgenţă la spital unde a stat timp de o săptămână. Când a revenit acasă, omul, și-a găsit locuința spartă de hoți.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prostituată româncă prinsă de autoritățile franceze după ce a încercat să își omoare unul dintre clienți

Citeste si: VIDEO| Cum scăpăm de depresia de Sărbători

Oamenii legii au descoperit că femeia i-a pus francezului în băutură un medicament recomandat celor care suferă de schizofrenie.

Medicamentul respectiv, coroborat cu tratamentul luat constant de francez, s-a transformat într-o otravă care îi putea fi fatală. Hoții care i-au spart apartamentul bărbatului au fost prostituata în colaborare cu alt bărbat.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii românești: A murit un mare artist

Tânăra a fost inițial acuzată de tentativă de omor, însă în prezent este condamnată la un an de închisoare, iar după ce va fi eliberată, ea va fi expulzată urmând să aibă interdicţie de a mai pătrunde în Franţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si