Nici nu se crapase de ziua cand o masina suspecta- cu parbrizul spart- le-a atras atentia politistilor, pe un bulevard principal din Navodari. In intersectie, oamenii legii au vrut sa-l traga pe dreapta pe sofer, insa barbatul a demarat in tromba.

Dupa o urmarire cu girofarul prin intregul oras, soferul cu prietenii sai au condus spre localitatea Corbu, pana la trecerea de cale ferata.

Fugarul a incercat sa depaseasca in viteza calea ferata, insa ghinionul lui a fost ca in acel moment venea trenul, barbatul a intors masina si s a indreptat glont catre politisti, iar acestia au tras mai multe focuri de arma in directia autoturismului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In ciuda valului de gloante, suspectii au reusit sa fuga. Intre cei trei indivizi, insa, unul a fost gasit de oamenii legii aproape mort, pe bancheta din spate a masinii abandonate. Fusese atins, se pare, in zona capului de rafalele de gloante ale politistilor. Este vorba despre un tanar de 31 de ani, casatorit si tata a trei copii.

Citeste si: VIDEO| Constanţa: Focuri de armă trase de poliţişti pentru a opri o maşină. Un tânăr aflat în autoturism a fost împuşcat în cap

Bogdan Obada, director medical Spitalul Județean Constanța: A venit in stare foarte grava pe neurochirurgie.Este intubat si cu pronostic foarte rezervat. 

Proprietarul de drept al mașinii a fost identificat la scurt timp de oamenii legii. Acesta a fost dus la audieri acolo unde a fost depistat cu o alcoolemie de 0.58 miligrame alcool in aerul pur expirat. Omul sustine, insa, în fața polițiștilor că nu el a fost la volan și că autoturismul i-a fost furat.

Momentan, procurorii au deschis un dosar de cercetare penala. Ancheta ii vizeaza si pe politistii implicati in caz iar superiorii trebuie sa decida daca focurile de arma pe care le-au tras in autoturism au fost, intr-adevar, justificate.

Citeste si: Bărbatul care s-a împuşcat într-un poligon a lăsat un mesaj de adio


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si