Actrița Carmen Tănase nu mai vrea să locuiacă în România. Vedeta vrea să plece din țară și să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde Tudor, fiul ei, a primit oferte pentru a regiza câteva filme.

„Carmen vrea să fie aproape de băiatul ei, Tudor, singura ei iubire, și singurul lucru pentru care ea muncește și trăiește. Plecarea lui atât de departe a întristat-o, deși s-a bucurat enorm că el reușește în viață singur, departe de ea”, au dezvăluit surse din anturajul lui Carmen Tănase, pentru Cancan.

De ce vrea Carmen Tănase să plece din România

Deși faptul că fiul ei, Tudor, este plecat din țară este unul dintre motivele pentru care a hotărât să se mute și ea, picătura care a umplut paharul a fost alta. Carmen Tănase se aștepta ca ea să primească un rol într-un serial, iar acest lucru nu s-a întâmplat.

Citeste si: Din ce familie se trage Abi Talent! Tatăl lui a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism, iar unchiul lui a fugărit un adversar cu un cuțit

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Familia insistă ca What’s Up să meargă la terapie, după scandalul violent cu iubita lui, Alice Badea. Artistului îi merge din ce în ce mai rău

„Deși se zvonea că a fost selectată ea pentru rolul țigăncii, altă actriță a fost aleasă să joace în serial. Acesta ar fi, deși ea nu recunoaște, un al doilea motiv pentru care s-a săturat de România și de unii dintre regizorii și producătorii români de filme și seriale de aici.

Iar al treilea motiv este că, dacă băiatul ei va ajunge un mare regizor în SUA, poate că ea va juca pentru Hollywood în filme produse de fiul ei. Să recunoaștem, un vis minunat pe care îl are orice actriță, mamă de copil care este și el în industria filmului!”, au mai declarat surse din anturajul lui Carmen Tănae, pentru surse mai sus citate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si