Bărbatul a fost arestat de polițiștii spanioli, care au reținut totodată și alte două rude ale acestuia, care l-ar fi ajutat în tot acest timp să își țină captivă prizoniera.

Autoritățile au fost sesizate despre acest caz în data de 6 ianuarie. Un apel venit din partea Ambasadei României din Spania anunța că o tânără româncă este sechestrată la Madrid de iubitul ei, potrivit Tele Madrid. Mama fetei a făcut o plângere autorităților din România pe 31 decembrie, în care specifica faptul că nu mai știa nimic de fiica sa de o perioadă bună de timp.

Autoritățile din Spania au identificat unde era localizată victima, un imobil din San Blas. În casă locuiau alte trei persoane: iubitul româncei și două rude ale acestuia, care inițial au negat că o cunosc pe tânăra care a fost descoperită ascunsă în bucătăria din apartament.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La începutul anului 2019 începea coșmarul româncei care a crezut că și-a întâlnit iubirea vieții pe rețelele de socializare: un bărbat român stabilit în Madrid. Imediat după ce a sosit în Spania au început și primele probleme pentru femeia care nu avea voie nici măcar să iasă din casă neînsoțită.

Mai mult decât atât, iubitul ei devenise violent în momentul în care a aflat că aceasta vrea să își caute un loc de muncă.

I-a interzis să se mai întoarcă în țară și nu i-a mai dat voie nici măcar să iasă din casă. Bărbatul i-a luat pașaportul femeii dar și telefonul mobil.

După ce a fost găsită de autorități, femeia a fost transportată la spital și a ajuns pe mâna asistenților sociali, deoarece nu are niciun venit și nici vreo cunoștință în Spania care ar putea să o ajute.

Iubitul femeii a fost reținut de autorități. Este acuzat de sechestrare de persoane și agresiune și acum se află în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si