Încă din copilărie, Augustin Viziru avea o relație foarte strânsă cu mama sa, tocmai de aceea, fiind foarte apropiat de ea, îi mărturisea cele mai trăznite boacane pe care le făcea. Vedeta povestește că pe măsura năzbâtiilor erau și „recompensele” primite din partea mamei.

„În tot ceea ce am făcut în viață nu a fost cu jumătăți de măsură. Nici măcar în copilărie. Parinții mei mă căutau mereu cu ochii pe sus, eram mereu cocoțat undeva.

Am fost un copil curios”, spune Augustin despre perioada copilăriei sale.

Citeste si: Vedetă Kanal D, în doliu: ”Am o mare durere în suflet acum”

Augustin Viziru, un altfel de Nica din „Amintiri din copilărie”, varianta modernă. „Mă nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”

„Mama mă alerga în jurul canapelei. Dacă ar fi jucat baschet, ar fi fost campioană mondială. Mă nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”, povestește amuzat Augustin Viziru.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Simulare Evaluare Națională 2020. Calendar și subiecte pentru clasa a 8-a

Augustin Viziru, un altfel de Nica din „Amintiri din copilărie”, varianta modernă

Citeste si: Imagini impresionante cu haita de câini Husky care salvează o pisică de doar trei săptămâni

Începând de sâmbătă, 18 ianuarie, telespectatorii îl pot urmări pe Augustin Viziru în reality-ul televizat „Survivor România”, difuzat de la ora 20.00, patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si