"Trupul fostului director al SNB, Goergy Kutoyan, a fost găsit cu o urmă de glonţ", a precizat într-un comunicat Comitetul de Anchetă armean, fără a preciza ce pistă este privilegiată.

Citeste si: VIDEO| Clipe de panică la o pensiune din Brașov: clădirea a ars precum o torță

Apropiat al fostului preşedinte Serzh Sargsyan, Georgy Kutoyan, 39 de ani, a condus SNB din 2016 până la destituirea sa, în mai 2018, după instalarea la putere a reformatorului Nikol Pashinyan, după trei săptămâni de proteste antiguvernamentale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Este pentru a doua oară în câteva luni când un fost responsabil al organelor de securitate din Armenia este găsit mort. În septembrie 2019, trupul neînsufleţit al fostului şef al poliţiei Hayk Harutyunyan a fost găsit la domiciliul său, victimă a unei răni la cap cu foc de armă.

Citeste si: Cel puţin 19 morţi în nordul Iranului, după ce un autobuz cade într-o râpă

Harutyunyan, care a condus poliţia armeană din 2003 până în 2008, a fost audiat ca martor în procesul care se desfăşoară în prezent împotriva fostului preşedinte Robert Kocharyan, acuzat că a pus la cale o lovitură de stat care a dus la manifestaţii sângeroase în 2008, scrie digi24.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si