Ceata densa a pus stapanire pe intreaga zona a aeoportului din Cluj Napoca. Din cauza vizibilitatii extrem de reduse, avioanele nu au mai putut ateriza sau decola timp de cateva ore. La terminalul de plecari sute de oameni au asteptat vesti de la companiile aeriene.

O femeie a venit cu cei trei copii mici de dimineata din Maramures, iar seara i-a prins tot in aeroport.

Zeci de curse au fost anulate. Daca sosirile au fost mutate la Sibiu, cei care urmau sa plece in Spania au ramas blocati in aeroportul din Cluj.

Citeste si: Rareș Bogdan, scos din minți pe Aeroportul din Cluj: ”Am văzut 30-40 de copii...”

”Uitati-va ce bataie de joc e. Si culmea ca ne-au anuntat, ne-au tinut doua ore si ceva ca ne duce spre Sibiu dar nu. Ne-au scos de la partea de imbarcare sa ne duca spre Sibiu, echipajul a plecat,dar ne-au mintit sa ne scoata din aeroport. Acum zic ca s-a anulat zborul”, a afirmat o femeie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reprezentantii companiei aeriene le-au oferit pasagerilor varianta de a se reprograma insa locurile au fost limitate. Cei care trebuiau sa ajunga astazi in tarile in care muncesc isi fac griji ca isi pot pierde slujbele.

Printre cei blocati in aeroportul din Cluj s-a numarat si europarlamentarul Rares Bogdan.

Citeste si: VIDEO| Stare de urgență în Balcani: ceața se transformă în smog. Valul de poluare a lovit și România!

”Eu am venit la ora 12, ne-am invartit de trei ori in jurul Clujului. Au zis ca e ceata. Acum cand m-am indreptat din centru spre aeroport sa plec spre casa am vazut ca e ceata, cand am intrat ati aratat si voi imagini, full. Nu eu sunt problema, eu ma descurc, ma duc cu masina”, a spus Rares Bogdan.

Pasagerii din avioanele care au aterizat la Sibiu au fost transportaţi la Cluj cu autocarul

Pasagerii din avioanele redirectionate la aterizare nu au ezitat sa-şi strige neumlţumirile pe aeroportul din Sibiu!

”Stau cu copilul in frig si imi spune ca e rece si ce sa fac? Nu spune nimeni nimic”, a mai spus o femeie.

Citeste si: Un zbor Lufthansa Frankfurt-Teheran, întors din drum după o oră

Câteva curse au fost anulate la decolare şi pe aeroportul internaţional Henri Coanda din Bucureşti, dar aici nu au fost probleme grave.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si