Anchetatorii au stabilit că unul dintre români se cunoștea cu victima. Cei doi întreținuseră relații sexuale contra cost.

Fapta a avut loc în decembrie 2016. Potrivit La Vanguardia, tânărul care cunoștea victima a mers în casa acestuia fiind însoțit de un alt român. Intenția lor era aceea de a-l jefui, agresorii știind că bărbatul are bani și bunuri de valoare.

Cei doi au profitat de faptul că unul dintre ei se cunoștea cu victima, ceea ce a făcut să fie primiți cu încredere în casa bărbatului de 63 de ani, care nu a bănuit nicio clipă ce

avea să urmeze.

Atacatorii, care au 20, respectiv 23 de ani, au sărit pe spaniol, pe care au început să îl lovească în nenumărate rânduri în zona capului.

Ce a urmat însă arată o cruzime de neimaginat din partea românilor. Cei doi i-au imobilizat mâinile bărbatului, pe care l-au obligat să le arate lucrurile de valoare pe care le deține în fiecare cameră în parte.

De teamă să nu ajungă pe mâna autorităților, românii au decis să îl ucidă pe bărbat. L-au strâns cu o frânghie de gât și i-au pus o pungă pe cap.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De la locul faptei, cei doi criminali au fugit cu bunuri, bani dar și un card de pe care au încercat să scoată suma de 600 de euro.

Acțiunea de la bancă i-a dat și de gol pe cei doi români, care au fost prinși în scurt timp. Totodată, au fost observați și pe camerele de supraveghere din zonă.

Aceștia au negat faptele comise și în timpul audierilor au dat declarații contradictorii, fapt care i-a făcut pe procurori să creadă tot mai mult că ei sunt autorii crimei.

Unul dintre ei a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu victima și a precizat că nu a fost în casa bărbatului în ziua în care s-a produs crima, deși imaginile de pe camerele video îl contrazic.

Citeste si: VIDEO| Stare de urgență climatică în Spania. O româncă, printre victimele furtunii Gloria

Citeste si: VESTE BUNĂ pentru cei care vor să se pensioneze! Anunț oficial de la Casa de Pensii

Citeste si: Descoperire macabră în Bacău: cadavrul unei fete a fost găsit într-o mașină. Criminalul amenință că se sinucide

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Prietenul lui a spus doar că a mers cu acesta să scoată bani de pe un card despre care nu știa al cui este.

Pentru faptele lor, procurorii au cerut câte 28 de ani de închisoare. Urmează ca magistrații să decidă dacă aceasta va fi sentința definitivă în cazul celor doi români care sunt acuzați de omor și tâlhărie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si