„În urma situaţiei înregistrate ieri, 21.01.2020, la Şcoala generală nr. 133, din sectorul 4, Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti, prin Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 4 s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, anunta Poliţia Capitalei.

Elevii Şcolii 133 din Capitală au fost evacuaţi marţi, după o operaţiune de dezinfecţie făcută de Societatea Dezinfecţie şi Deratizare SRL, reamintește news.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Sute de elevi de la o școală din București, evacuați după dezinfecție. 15 dintre ei au ajuns la spital

Primăria sectorului 4 afirmă au fost folosite substanţele BIONET A15 şi INSEKTUM şi că acestea sunt omologate. Cursurile au fost suspendate pentru 72 de ore.

Dosar penal în cazul copiilor intoxicați la scoala 133

La școala 133, porțile rămân, în continuare, inchise, ferestrele sunt larg deschise pentru aerisire.

Copiii care au ajuns ieri la spital sunt într-o stare bună. 

Pe de alta parte, gripa a închis mai multe școli în Capitală, 10 unități de învățământ in total, iar numărul copiilor cu gripa a ajuns la 200. 

Citeste si: VIDEO| Ore dramatice la școala evacuată din București: „Fiica mea nu putea să respire. Țipau copiii, nu știau de capul lor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si