Doi adulţi şi doi copii au fost răniţi, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi care a avut loc în Arieşeni, judeţul Alba.

UPDATE- Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, în total în accident au fost implicate trei autoturisme şi 11 persoane, din care patru au fost rănite.

Primul ajutor a fost acordat de echipajul Salvamont de la Pârtia Vârtop, care a fost alertat imediat după primirea apelului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În urma accidentului, doi copii şi doi adulţi sunt transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) Câmpeni, cu o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ Alba. Totodată, a fost alertat şi elicopterul SMURD pentru a prelua unul din copii, o fetiţă (posibil în stare mai gravă), din Câmpeni.

Potrivit Poliţiei Alba, accidentul s-ar fi produs în urma unei pătrunderi pe contrasens.

ŞTIREA INIŢIALĂ- ”Traficul rutier este întrerupt pe DN 75 Turda – Vârtop, în comuna Arieşeni, judeţul Alba, după ce a avut loc o coliziune între trei autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeste si: Damian Butnariu, primarul care a făcut sex cu două minore traficate de un proxenet, a fost exclus din PNL

În urma accidentului, două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată, în stare de inconştienţă, iar o altă persoană a suferit leziuni uşoare, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Citeste si: Robert, un adolescent de numai 17 ani, se luptă să trăiască în urma unui accident suferit la locul de muncă

Citeste si: Mureş: O femeie a fost grav rănită după ce a intrat cu maşina într-un copac; două adolescente aflate în autoturism au fost şi ele rănite- FOTO

Poliţiştii recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si