"Jenant, domnule Preşedinte! Jenant, domnule Orban! De Ziua Sfântă a Unirii, românii nu meritau acest lucru. Măcar atâta lucru să fi înţeles de la cei care, acum 161 de ani, au fost în aceleaşi locuri!", arată reprezentanţii PSD, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Huiduieli şi scandări "Vrem autostradă", în timpul discursului ţinut de Iohannis la Iaşi

Conform acestora, românii nu doresc "populisme ieftine şi anticipate".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Românii au nevoie de autostrăzi bugetate şi un trai decent, nu de populisme ieftine şi anticipate. V-au spus-o clar astăzi!", susţin reprezentanţii PSD.

În Piaţa Unirii din Iaşi, în timpul manifestărilor oficiale, s-au auzit huiduieli în timpul discursurilor rostite atât de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi de premierul Ludovic Orban.

Citeste si: Mărirea alocațiilor, amânată: ”Nu există aceste sume în buget acum”

Oamenii au scandat "Vrem autostradă" şi au afişat mesaje prin care îşi exprimau nemulţumirea că Moldova este neglijată de politcienii de la Bucureşti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si