Femeia a povestit că de 17 ani de când erau căsătoriți, bărbatul o bătea zilnic. Fiul ei a fost nevoit să privească din fragedă pruncie abuzurile la care era supusă femeia care i-a dat viață, suferind și el la rândul său de bătăile primite de la tatăl său.

În urmă cu câteva zile, a fost din nou martor la o scenă de violență. Tânărul s-a pus între tatăl şi mama sa, în momentul în care bărbatul începuse să-şi bată femeia, moment în care şi-a atras asupra sa toată furia tatălui său.

Citeste si: Galaţi: Poliţiştii au stabilit că doi băieţi, de 13 şi 15 ani, au trimis cele peste 800 de mesaje de ameninţare fetei de 13 ani

Citeste si: Coronavirusul crează PANICĂ și în România. Ce au pățit doi copii chinezi când s-au dus la școală? Este de neimaginat!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Băiatul l-a lovit pe tatăl său în cap, iar bărbatul s-a prăbuşit fără suflare, moment în care a pus mâna pe un par şi l-a lovit pe bărbat până nu a mai mişcat. Apoi, dându-şi seama ce a făcut, în loc să anunţe autorităţile şi să explice ce s-a întâmplat, a ales să facă dispărut cadavrul, îngropându-l în grădină.


Femeiea, deși fusese martoră la ceea ce se întâmplase nu a încercat să-l oprească şi nici nu l-a sfătuit să sune la 112. Ea l-a lăsat să-l îngroape pe bărbat în grădină şi să spună că omul dispăruse de acasă.

Citeste si: Veşti proaste! Anunț de ultimă oră pentru românii care stau la bloc: AMENZI URIAȘE

Totul a ieșit la iveală în momentul în care autorităţile au încercat să alfe cum anume dispăruse bărbatul de acasă.

Adolescentul a fost arestat şi se află în custodia poliţiştilor din Bacău, fiind acuzat de crimă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si