Maria Ghiorghiu. ''Dragii mei, în această dimineață, o lumina albă și strălucitoare m-a trezit și astfel am în fața ochilor închiși, chiar lângă căpătaiul meu, un pat adânc din lemn, un pat fără de saltea pe care se află ceva sau cineva învelit cu o pânză bej, la capătul căruia, tot în pat, dar sprijinit de tăblie se află Harta României. În fața hărţii României tot în pat, la baza hărţii ardea cu flacără vie o lumânare, doar una singură.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: A prezis CUTREMURUL de azi-noapte! Profeția înspăimântătoare făcută de Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu. M-a cutremurat această viziune, deoarece acel pat era ca o cutie (sicriu) din lemn fără de capac. Să fim buni, să fim milostivi şi cu inimă bună, cu sufletul plin de lumina Învierii Lui Hristos şi nu avem a ce ne teme'', a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

A prezis CUTREMURUL! Profeția înspăimântătoare făcută de Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu cutremur. Previziuni Maria Ghiorghiu. Cutremur România 2020. Maria Ghiorghiu previziuni. Ultimele previziuni ale Mariei Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: Maria Ghiorghiu, o nouă PREVIZIUNE care sperie întreaga țară

„Dragii mei, în această noapte, m-a trezit un glas tare înspăimântat: Cutremur! E cutremur diseară! Clipă în care, dragilor, aud un huruit puternic,și am în faţa ochilor închiși,o imagine de coșmar.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, în doliu. Fratele celebrei clarvăzătoare a murit

Maria Ghiorghiu. Cutremurul era puternic, iar clădirile, blocurile se dărâmau precum castelele de nisip din joaca copiilor. Auzeam ţipete, urlete, strigăte de ajutor, în timp ce zidurile se desfăceau în bucăți și se transformau în moloz”, a scris maria Ghiorghiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si