Culmea, victoriile lui, cu mult mai titrații Rafael Nadal sau Fernando Verdasco, vin după un început de an dezastruos, Alexander Zverev reușind contraperformanța să piardă fiecare meci din ultimele câteva luni.

Citeste si: Simona Halep în sferturi la Australian Open: la ce oră joacă cu Kontaveit

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Pierdere dramatică pentru Simona Halep la Australian Open! Tenismena a făcut o criză de nervi

Citeste si: Surpriză pentru Simona Halep după înfrângerea de la Australian Open 2020

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intrat în antrenamente intensive, Alexander Zverev a avut parte acasă și de o pregătire diferită... Cel puțin în plan psihic. Nu de altceva, dar iubita lui, Brena Patea, o româncă stabilită n Germania, fotomodel de renume în străinătate, pare să îi fi adus liniștea de care avea nevoie înaintea înfruntărilor cu jucători de calibru.

”Nu am ajuns niciodată dincolo de sferturi de finală”, spunea Alexander Zverev înainte de Australian Open.

Doar că, având-o în tribune pe Brenda Patea, el a reușit performanța să îl învingă pe Nadal și să se califice în semifinale, românaca fiind una dintre cele mai înfocate susținătoare ale iubitului ei, zâmbetele ei încurajându-l, probabil, mai mult decât toate aplauzele arenei. E adevărat, Brenda patea ar putea face orice bărbat să viseze la zâmbetul ei, românca fiind una dintre cele mai senzuale fotomodele ale Germaniei.

Din păcate, frumoasa Brenda Patea, românca lui Alexander Zverev nu a reușit să îl susțină suficient și în semifinală, acesta pierzând în fața Dominic Thiem.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 

Alexander Zverev și Brenda Patea s-au cunoscut la Paris

Brenda Patea, care este cu patru ani mai vârstnică decât Alexander Zverev, a participat la al 12-lea sezon din ”Next Top Model”, ediţia de Germania și acolo a dezvăluit că tatăl ei este născut în România și a emigrat, pe când era tânăr în Germania, unde a cunoscut-o și s-a căsătorit cu mama ei.

Stabiliți în Germania, Alexander Zverev și Brenda Patea s-au cunoscut, anul trecut, în noiembrie, culmea, la Paris, în timpul turneului de tenis din capitala Franţei. Cei doi au devenit imediat de nedespărțit, iar Alexander Zverev și Brenda Patea au mers împreună la Turneul Campionilor, de la Londra. Ulterior, au plecat într-o vacanţă în Mexic, iar Brena Patea a putul pe plajele de acolo să își expună corpul perfect în toată frumusețea lui.

Și, cu siguranță, Alexander Zverev a fost impresionat de ceea ce a văzut, cu atât mai mult cu cât, din postările pe pe conturile ei de socializare, se poate observa că Brenda Patea nu este deloc inhibată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si