Pentru a patra oară consecutiv, Faimoșii au fost înfrânți de Războinici, în cel mai important joc sportiv al săptămânii, cel de protecție. Războincii au fost declarați învingători, cu scorul de 8 la 4. Duelul între cele două echipe le-a pus la încercare forța concurenților, în fiecare rundă a jocului a intrat o echipă mixtă, formată dintr-un băiat și o fată, câștigător fiind acela care reușea să doboare găleata adversarului.

 „Survivor România” - Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Elena Ionescu


Jocul individual de protecție, la Faimoși, a fost câștigat de Cezar Juratoni și de Ana Maria Pal. Concurenții echipei roșii s-au văzut iar în postura de a-și trimite, în fața publicului, spre eliminare, trei colegi de echipă: Bogdan Vlădău, votat de echipa, Asiana Peng, de Cezar Juratoni, și Elena Ionescu, nominalizată de Ana Maria Pal.

 „Survivor România” - Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Elena Ionescu

Citeste si: Cine este noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu a fost eliminata, in editia de sambata a show-ului

Trei Faimoși nominalizați spre eliminare la „Survivor România”- Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Elena Ionescu

Nominalizările celor trei Faimoși spre eliminare, în Consiliul de aseară, a stârnit discuții aprinse în interiorul echipei. Ghiță a dat cărțile pe față și a adus acuzații grave Elenei Ionescu, concurenta considerând motivațiile colegului de echipă nefondate.

 „Survivor România” - Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Elena Ionescu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ediția de aseară „Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc, la nivelul întregii țări.

 „Survivor România” - Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Elena Ionescu

Ediția de aseară a reality-ului „Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, la nivelul întregii țări.
Peste 1.3 milioane de fani din întreaga țară au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării emisiunii, jocul de imunitate disputat între Faimoși si Războinici.

Citeste si: Tânăr român student la medicină în Anglia, dispărut de 8 zile

 „Survivor România” - Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Elena Ionescu

Citeste si: Rucola. Ce este, de fapt, această plantă pe care o punem în salate

Kanal D a fost lider de piață, la nivel Național; pe intervalul de difuzare a emisiunii (19:59 – 23:03) a înregistrat 7,8% rating și 16,4% cotă de piață. Minutul de aur, atins la 21:19, peste 1.7 milioane de telespectatori urmăreau cu sufletul la gură emisiunea „Survivor România”.

Citeste si: Moldovenii, chemati de urgenta la Bucuresti!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si